Beoordelingen van Bram Ladage Nieuwegein

Recente recensies

5.0
Lorenzo
16 juni 2024
Straver
6 juni 2024
Léon
3 juni 2024
L.
26 mei 2024

De patat was deels lekker knapperig en deels niet helemaal goed gebakken/sommige patat was nog helemaal zacht/slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaatje
26 mei 2024

Super lekkere friet/ patat en snacks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Straver
12 mei 2024
Rinia
10 mei 2024

Eten is altijd heerlijk. Service is geweldig en vlotte bezorging. Een advies. Gewoon lekker zo doorgaan. TOP!!!!!

Gerard
6 mei 2024

Eten altijd prima en lekker snel bezorgd ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bertil
1 mei 2024

Lekker, warm én op tijd!

Kok
19 april 2024

Lekker zoals altijd en sneller bezorgd dan de indicatie aangaf!

Dennis Kros
18 april 2024

Wederom TOP!!!!!!! Kan niets anders zeggen

Christa van Kempen
13 april 2024
Straver
11 april 2024
C B M Straver
2 april 2024
C B M Straver
27 maart 2024

Lekker snel bezorgd

D.Kros
22 maart 2024

Beste patat van Nieuwegein. Service is altijd geweldig net als het eten. Blijft een aanrader.

Cees Straver
8 maart 2024

Warm en op tijd geleverd

Cees Straver
7 maart 2024
Hassina
28 februari 2024

Heel vriendelijke service

Cees Straver
28 februari 2024

Lekker snel bezorgd en lekker warme friet

Mehmet Cam
24 februari 2024

Supersnel ontvangen ! Fijn

Rinia
22 februari 2024

Eten is altijd heerlijk. Netjes en op afgesproken tijd bezorgd. Een aanrader!!

Safae
19 februari 2024

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dunia
5 februari 2024
Rinia
2 februari 2024

Eten was heeeerlijk. Mooi op afgesproken tijd geleverd. Altijd TOP!!!

Reactie van Bram Ladage

Fijn om te horen, Bedankt! 😊

Yuksel
31 januari 2024

Super vriendelijk en snelle medewerkers!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt !! 😊

Anoniem
31 januari 2024

Zoals altijd op tijd bezorgd en goed warm. Hier weet ik wat ik krijg

Reactie van Bram Ladage

Van zo'n review worden wij blij ! Bedankt! 😍

Straver
24 januari 2024
Reactie van Bram Ladage

👍

Jacqueline
20 januari 2024

Warm lekker vriendelijk en erg snel bezorgd

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review! 👌

D.Kros
17 januari 2024

Eten was heerlijk. Netjes op afgesproken tijd bezorgd . Een aanrader.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de review ! :)

Silvia Van Veenendaal
7 januari 2024

De kwaliteit en bezorging hebben we niets op aan te merken maar de prijs voor 1 kleine patat en 3 snacks is echt niet leuk meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
22 december 2023

Prima👍

Reactie van Bram Ladage

Bedankt !

Hageman
21 december 2023

Super tevreden. Ik had online de kerstbal gezien en vroeg of ik die kon krijgen. En deze zat in het tasje met een leuk kaartje. We hebben heerlijk gegeten en bezorging kwam netjes op tijd en eten was nog heerlijk warm. Kortom alles was top.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor de leuke review, fijn dat alles naar wens was :)